. Архів матеріалів - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Субота, 18.05.2024, 18:20
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 14 15 »

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Першокласники , тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а випускники востаннє чують перший шкільний дзвоник.

Поздоровити дітей з Днем Знань завітали почесні гості:

1.Кірков Олександр Федорович – депутат обласної ради;

2.Дудка Олександр Іванович – народний депутат України;

3.Павлюк Сергій Богданович - підполковник міліції, заступник начальника кадрового забеспечення Управління ДАЇ УМВС України в Запорізькій області;

4.Пустоваров Анатолій – начальник відділу регіонального розвитку МК «Запоріжсталь»;

5.Чернова Ганна – керівник благодійного фонду «Посмішка дитини»;

6.Отець Вячеслав - настоятель Свято–Володимирівського храму. Гості поздоровили наших школярів не тільки привітальними промовами, а й цінними подарунками, за що адміністрація, педагогічний колектив та учні школи їм безмежно вдячні. Бажаємо усім школярам школи-інтернату на цьому шляху підкорити нові висоти, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, що здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті наших учнів.

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 504 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

11 травня в Україні відзначають День Матері. Не оминула ця подія і нашу школу-інтернат. В нашому закладі було проведено цілий тиждень приурочений до цієї події. Вікторини та конкурси змінювалися веселими іграми на подвір’ї, а закінчився тиждень «Святом Матері» для наймолодших. Діти радо приймали участь у всіх запропонованих їм завданнях.

Особливо хотілося б відзначити дітей середньої ланки. Саме їх роботи переважали на шкільній виставці малюнків та аплікацій присвяченій цьому святу. Різні за кольором, розміром та матеріалом, всі вони були зроблені з величезною любов’ю.

День Матері буває тільки один раз на рік, тому всі вихованці дуже старались подарувати радість, хвилини щастя та зробити це свято незабутнім для себе та своїх рідних .
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 524 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.06.2014 | Комментарии (0)

Подарунок до останнього дзвоника Вільнянській школі – інтернату зробила громадська організація «Розвиток дитячого та спортивного вдосконалення» з міста Запоріжжя.

27 травня до закладу приїхали перукарі відомих запорізьких салонів. Майстри зробили для вихованців стильні стрижки та провели для випускниць майстер класи «Make up». Саме завдяки цьому наші дівчата відчули себе справжніми красунями, а хлопці – кавалерами.

Гарний настрій учасників заходу – 50 відсотків успіху в його проведенні. Ми дякуємо нашім друзям за допомогу та створення святкового настрою для вихованців до дня останнього дзвоника та випускного балу.


 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 512 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.06.2014 | Комментарии (0)

Існують місця, які протягом віків викликають у людини захоплення та дивують своєю неповторною красою. Такою унікальною пам’яткою є острів Хортиця.

М’який клімат регіону, живописні ландшафти та наявність пам’яток історії, зробили це місце улюбленим для багатьох .

Саме сюди 17 травня, в вихідний сонячний день, Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» влаштувала чергову екскурсію для учнів Вільнянської школи-інтернату. На зручному «Ікарусі» 40 вихованців разом із супроводжуючими прибули до меморіально-туристичного комплексу «Протовче» (південь Хортиці), де познайомились із заповідними дніпровськими плавнями, озерами та заплавними лісами. Побували діти і на місці розташування давньоруського літописного поселення названого археологами «Протовчим». Милувались тваринним світом заповідника: черепахами, видрами, ящірками, водяними зміями. А на згадку про ці місця, кожен взяв собі по водяному горіху, які рясно вкривали берега озер.

Друга частина екскурсії була ще більш захоплива, бо проходила вона в кінному театрі «Козацька залога». Тут діти змогли задовольнити цікавість щодо  козацького життя не тільки як глядачі, а і як учасники, катаючись на конях або стріляючи з арбалету. Емоції переповнювали дітей, адже історія їх пращурів оживала за їх участю.

Радісні розмови про побачене та пережите не вщухали ще довгий час, і ми можемо назвати цей день одним із найкращих днів шкільного життя нашої «Веселкової родини».

ФОТОАЛЬБОМ


 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 518 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 17.05.2014 | Комментарии (0)

КЗ «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа - інтернат» Запорізької обласної ради з теплотою, гарним настроєм та відкритими обіймами зустрічає гостей. Кожен вихідний або святковий день для вихованців школи – інтернат приносить багато незабутніх вражень завдяки благодійним фондам та волонтерськім організаціям, що радо відвідують нас.

17 травня нас відвідали благодійний фонд ЕОВ «Мазаль» ТОВ та волонтерська організація «Твори добро Україна». В цей день кожен вихованець зміг проявити себе на «5 станціях»:

 1. Розпізнай професію.

 2. Намалюй малюнок.

 3. Заходи по медицині.

 4. Столярна справа.

 5.Пожежна безпека.

За свої знання або вміннями діти отримували «віртуальні гроші» за які  в спеціальній крамниці купували для себе різні дрібнички.Відчуття радості, доброти та щастя, які наші друзі привезли разом із собою та поділилися ще довгий час не покидав  стіни нашого закладу.




 

Категория: Методична робота | Просмотров: 533 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 17.05.2014 | Комментарии (0)

Щороку, 9 травня, коли розквітає все довкола, коли щедрі сонячні промені посилають на землю своє тепло, ми святкуємо величезне свято – День перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні. Наша велика веселкова родина теж відзначила цей День пам’яті, скорботи, шани до загиблих та поваги до живих героїв.

      В школі-інтернаті було проведено цілу низку заходів, до яких з задоволенням залучились всі діти закладу. Одним із найбільш значущих заходів був концерт, присвячений Дню перемоги, на якому діти декламували вірші, співали пісні, виконували хореографічні композиції.

В шкільній бібліотеці була організована літературно-художня викладка літератури «Цих днів не змовкне слава».

Завершальним етапом в тижні святкування Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні стала тематична лінійка «Навіки у серці». На ній же підвели підсумки та нагородили переможців конкурсу «Найбільше я хочу, щоб мир був на землі» присвячений  усім тим, хто пройшов вогняними шляхами війни, хто пішов у безсмертя.

Кращі учні нашої школи-інтернату поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів нашого міста.
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 521 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Весна… Яким магічним та проникливим змістом сповнене це коротке  слово. Чарівна пора року весна. Вона багата на святкові події, а  прикмети її не злічити. Весну неможливо уявити в чорно – білих кольорах, вона завжди і для кожного є яскравою, світлою та прекрасною тому і зветься «Весна-красна».

Вихованці нашої школи з нетерпінням чекали приходу весни, адже на вулиці з кожним днем стає все тепліше і час прогулянок зростає, розпочинається сезон гри в футбол, волейбол, баскетбол та інші веселі ігри, які так до вподоби нашим  дітлахам.

Учні нашого закладу вирішили все тепло від зустрічі з весною висловити не тільки на словах, а представити на «Виставці весняних робіт». Крім вивчення та декламування віршів, вони зобразили красу ранньої весняної пори в малюнках та аплікаціях, малюнках на асфальті, в роботах з пластиліну та в інших техніках. Діти зобразили мить, коли квіти розкриваються, все буяє цвітом, а травичка, що щойно проросла з – під землі, виблискує  на сонці.

Жоден із відвідувачів не залишився байдужим до виставки, були визначені кращі роботи.

ФОТОАЛЬБОМ
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 561 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 04.05.2014 | Комментарии (0)

26 квітня 2014 року вихованці КЗ «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» ЗОР відвідали о. Хортиця та побували в «Музеї козацтва національного заповідника о. Хортиця». Цю незабутню поїздку подарували дітям наші друзі – Запорізький обласний благодійний фонд  «Посмішка дитини».

 Екскурсія розпочалася з огляду Хортицького національного заповідника, який вразив кожного своєю неповторною красою. Після цього діти відвідали пам’ятник козака Мамая, побували біля Запорізької Січі, зазирнули в історичні події давніх часів, познайомившись з  пам’ятками давнини «Скіфський стан».

Подорож до м. Запоріжжя була змістовною, цікавою та сповненою магічним відчуттям давнини та гордості за своїх пращурів. Екскурсія закінчилась прогулянкою по мальовничим місцям заповідника. Вихованці нашої школи вирушили додому з відчуттям задоволення та легкої втоми.

Радісно стає на душі від того, що на світі є  небайдужі люди, які своєю добротою, щирим серцем, милосердям зігрівають душі дітей, роблять все, щоб життя вихованців було цікавим, змістовним і здійснювалися всі їх мрії і побажання.

Всі учасники подорожі щиро вдячні організаторам поїздки – благодійному фонду «Посмішка дитини», які подарували дітям незабутні хвилини радості та задоволення від побаченого

ФОТОАЛЬБОМ
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 620 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 26.04.2014 | Комментарии (0)

День 24 квітня, як на замовлення, був сонячним та теплим. Саме в цей день наша школа відзначала «День весняних іменин». Для іменинників та гостей було організовано святковий концерт.

В залі зібралися всі вихованці закладу, а головними гостями, звичайно ж, були 53 іменинника. Привітання розпочали учні 2-А класу, які у віршах розповіли всім присутнім про красу весняної пори року, пори, яка подарувала нашому закладу стільки іменинників. Сюрпризом для іменинників стали поздоровлення від казкових героїв – чарівної квітки Ромашки та її веселої подруги Кнопки. Вокальний колектив нашої школи «Дивосвіт» радо вітав всіх присутніх чудовими піснями.

Концерт підійшов до завершення непомітно. Учням та гостям було весело, затишно та приємно знаходитися на святі, тому час промайнув так швидко. Завершальним етапом святкування Дня іменин стала дискотека та частування всіх вихованців школи солодкою випічкою.
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 544 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 24.04.2014 | Комментарии (0)

День Воскресіння Ісуса Христа – Великдень – одне з найбільших свят християнського світу. У дохристиянські часи це було свято весняного сонця та пробудження природи від довгого сну. З приходом цього свята ми відчуваємо прихід весни, розуміємо красу природи й те, що все навколо нас створено досконало,  душевно й з великою любов’ю.

Аби пишно та урочисто зустріти свято до його приходу учні та працівники нашого закладу готуються заздалегідь. З великим захопленням та завзятістю вихованці бралися власноруч виготовляти чудові роботи на пасхальну тематику: писанки, вишивки, прекрасні малюнки та оригінальні стіннівки. Ці роботи  порадували всіх на виставці, яку було проведено в цей світлий святковий день – 20 квітня.

Діти з великим нетерпінням чекали цей день, адже саме на Великдень вихованців школи частували смачними пасками та крашанками, пригощали солодощами, які так до душі нашим маленьким друзям. Для молодшої ланки було проведено веселу вікторину на тему Світлого свята Пасхи.

 Кульмінацією цього сповненого радості дня стала святкова лінійка, на якій з цією світлою подією привітали кожну дитину.

ФОТОАЛЬБОМ
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 514 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 20.04.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz