. ДЕНЬ ЗАХИНИКА УКРАЇНИ - 15 Жовтня 2015 - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Середа, 24.04.2024, 03:31
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » ДЕНЬ ЗАХИНИКА УКРАЇНИ
23:41
ДЕНЬ ЗАХИНИКА УКРАЇНИ
14 жовтня 2014 року президент України Петро Олексійович Порошенко  з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості підписав указ, яким в Україні встановлено свято – День захисника України, що відзначатиметься щорічно 14 жовтня.

Саме у День захисника України у 1-А та 1-Б класах (вихователі Волох М.В., Пасюк С.П., Таран Н.О.) пройшов виховний захід «Майбутні козачата». Вихователі розширювали знання учнів про козаків; виховували в дітей любов до рідного краю, бажання бути гідними синами України, прагнути стати сильними, здоровими, розумними, створювали дружні стосунки в колективі. Слід зазначити, що в заході взяли активну участь учні 3-А класу (вихователі Приліпота О.А., Ужва Н.А.), які разом з першокласниками співали українські пісні, грали в народні ігри, танцювали. В кінці свята «перший історичний гетьман запорізьких козаків Байда» пригостив усіх присутніх солодкими гостинцями.

Готуючись до свята, вихованці нашої школи-інтернату взяли участь в обласній благодійній патріотичній акції «Подаруй прапор українському солдату», присвяченій Дню захисника України. Учні  написали листи нашим захисникам, привітали їх зі святом вітальними листівками, патріотичними малюнками, використовуючи в них державні символи та національні обереги. Вже стало доброю традицією підтримувати наших героїв у важкий час. Діти разом з трудовим колективом нещодавно взяли участь у обласних благодійних акціях «Ліки замість квітів»(збір медикаментів та інших необхідних речей для підрозділів, що знаходяться у зоні АТО,виготовлення листівок та малюнків), «Разом з Луганщиною».

Привітали зі святом вихованці не тільки солдат зони АТО, а й чоловічу половину колективу нашого закладу святковим концертом.  Першим поздоровив чоловіків директор школи-інтернату Володимир Петрович Акімов, побажав миру та спокою в нашій країні. Продовжила естафету привітань голова профспілкового комітету Криворученко Ганна Вікторівна, яка сказала на адресу чоловіків багато теплих слів та побажань. Це свято символізувало  нерозривний зв’язок  усіх поколінь захисників України, а також особливу увагу приділили вшануванню пам’яті воїнів, які пронесли славу Вітчизни своєї по багатьох містах, і полягли навіки.

Шановні захисники України різних поколінь!

Дозвольте привітати вас зі святом!

Бажаєм добра вам й удачі без ліку,

Міцного здоровя і довгого віку,

Миру і злагоди світлої в хату,

Днів як найбільше, щастя багато,

Хай обминають болі й тривоги,

Стелиться рівно життєва дорога!  

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 429 | Додав: vdovenkoinna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz