. НАШІ ДРУЗІ - ВОЛОНТЕРИ - 7 Квітня 2014 - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Субота, 27.04.2024, 03:43
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 7 » НАШІ ДРУЗІ - ВОЛОНТЕРИ
19:11
НАШІ ДРУЗІ - ВОЛОНТЕРИ

         З привітними посмішками та відкритими обіймами діти радо вітають  волонтерські та громадські організації, що відвідують нашу школу, які дарують учням незабутні хвилини радості, добра та непідробного відчуття теплоти.

        Сонячного квітневого дня до нашої домівки завітали представники «Надра банку» разом з вчителем - волонтером по писанкарству, яка для учнів 6 – 7 класів   провела майстер – клас з розпису крашанок. Діти мали змогу не тільки власноруч з допомогою чудернацьких пристроїв нанести малюнок, а і прослухавши лекцію з історії писанкарства та дізнавшись таємний зміст символів, розробити власний дизайн крашанки.

          За давньою традицією молодших вихованців закладу відвідали волонтери з Благодійного фонду «Посмішка дитини». Вони приїхали з подарунками та змістовною програмою. За якою діти виготовляли композиції різного характеру, малювали малюнки на пасхальну тематику, розмальовували писанки, вишивали, виготовляли пасхальні сувеніри. Ці заняття їм дуже сподобалися. Саме тому роботи майоріли та сяяли різними барвами, а обличчя дітей – щасливими посмішками.

           В приміщеннях де проходила зустріч з волонтерами панувала атмосфера злагодженої, веселої та водночас гармонійної співпраці дітей з дорослими. Учні радо спостерігали, навчалися, брали приклад зі своїх дорослих друзів, а вони, в свою чергу, насолоджувались спілкуванням з ними.

          Як чудово відчувати підтримку та турботу  небайдужих до дитячого життя людей, які справді бажають урізноманітнити буденність навчального процесу учнів, зробити їх буття яскравішим. Завдяки таким організаціям наша школа та її вихованці знають, що у світі є ДОБРО! Даруючи радість дитині кожна людина на цьому світі гарантовано отримає винагороду – найщирішу посмішку дитини! А що ще може бути кращим, ніж щасливі очі дитини…
 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 486 | Додав: vdovenkoinna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz