. Архів матеріалів - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Четвер, 16.05.2024, 12:09
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 »
Барвиста осінь знов простерла крила,

Пройшлась по айстрам відблиском зорі,

В цей день вітає з святом Україна

Учительський благословенний рід!

2 жовтня 2015 року наші вихованці вітали зі  святом всіх шкільних працівників . Святковим настрій всіх присутніх був не тільки від теплих, щирих слів учнів, а й від стінних вітальних газет та малюнків. Діти запросили всіх на святковий концерт, де мали змогу поздоровити віршами, піснями, танцями. Весь трудовий колектив привітали зі святом директор школи, заступник директора з навчально-виховної роботи та  голова профспілкового комітету  школи. Підводячи підсумки роботи 2014-2015 навчального року, було вручено працівникам школи велику кількість почесних грамот Департаменту освіти і науки  та грамот нашої школи. На святі директор зачитав привітання народного депутата  України – Вадима Вікторовича Кривохатька, а міський голова – Мусієнко Наталія Олександрівна особисто привітала зі святом всіх присутніх в залі та подарувала святковий торт.

       Шановні освітяни! Вітаємо вас зі святом!

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним,

Нехай довкола вас панують любов і гармонія.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надії та оптимізму!

Бажаємо вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій,

Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 450 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)

Відповідно до плану спортивно-масової роботи  з фізичної культури у 2015-2016 навчальному році 30 вересня 2015 року проведено першість школи-інтернату з легкоатлетичного багатоборства з метою розвитку інтересу до занять спортом, пропаганди здорового способу життя, організації цілеспрямованої роботи щодо зміцнення здоров’я дітей.У першості взяли участь учні 2-А, 2-Б, 3-А, 3-Б, 4-А 5-А, 5-Б, 6-А, 6-Б, 8-А, 8-Б, 8-В, 9,10 класів. Відповідно до плану проведення першості було включено види змагань: біг 30, 60 м, стрибки у дожину, метання малого м’яча на дальність з розбігу. Переможців з першості з легкоатлетичного багатоборства привітав та вручив грамоти директор школи Акімов В.П.
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 501 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 30.09.2015 | Комментарии (0)

5 вересня в нашій школі-інтернат відбулась зустріч учнів 9-10 класів з випускником нашої школи, а нині студентом Харківського політехнічного університету Зимою Віталієм. Хлопець розповів вихованцям нашого закладу про свій життєвий шлях, труднощі, з якими зустрічаються випускники інтернату під час адаптації у соціумі та шляхи їх подолання. Діти охоче слухали поради колишнього учня. Віталій сказав, що все залежить від власного бажання побудувати своє життя достойно. "Якщо ти поставиш перед собою ціль і будеш докладати  зусилля для її реалізації, то успіх тобі гарантовано", - наголосив він. Учні 9-10 класів подякували випускнику.
Категория: Методична робота | Просмотров: 504 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 18.09.2015 | Комментарии (0)

0
Перше вересня - початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікава шкільна стежина. Перший навчальний рік, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до країни Знань. Два перших класи новачків радо прийняла наша школа в свою родину.

              На святковій лінійці привітали  дітей  з Днем Знань почесні гості:

1. Представники Вільнянського РВ при  ГУМВС України в Запорізькій області.

2. Представники БФ «Посмішка дитини»

         Гості поздоровили наших школярів не тільки привітальними промовами, а й цінними подарунками, за що дорослі та учні школи їм безмежно вдячні. А представники БФ «Посмішка дитини» подарували можливість відвідати планетарій, не виходячи зі школи.

           Бажаємо усім школярам  школи-інтернату  на цьому шляху підкорити нові вершини  знань , зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. 












Категория: Шкільні свята | Просмотров: 528 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)

        24 серпня 2015 року на Фестивальній  площі нашого міста відбулося святкування 24-ї річниці незалежності Україні.

        З метою належного відзначення цієї знаменної події, консолідації суспільства, виховання підростаючого покоління у дусі патріотизму та поваги до своєї держави було проведено святкову виставку, різні майстер-класи та концерт. Учні школи  взяли участь у виставці. Кожен клас запропонував як колективні роботи, так і індивідуальні. Було представлено близько 70 робіт . Це й вироби з дерева, роботи з бісеру, лозоплетіння, квіти з гофропаперу, іграшки з синтапону, вишивки хрестиком, українські  вишиті рушники та скатертини, вироби, зроблені технікою сухого та вологого валяння вовни, плетіння гачком, витинанки, колажі та багато іншого.

        Вихованці  та працівники  нашого закладу  вітають всіх вільнянців зі святом та бажають миру та злагоди в кожній  родині та в нашій країні!

Категория: Методична робота | Просмотров: 495 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

Закінчився навчальний рік, пролунав останній дзвоник! Здрастуй, довгождане літо, щедрим сонечком зігріте!

Велику радість відчуває людина, коли відкриває в житті для себе  щось нове! Це радість відкриття і пізнання. Ви знаходите нових друзів, відкриваєте новий етап літніх  канікул – це відпочинок у  літньому  таборі!

У КЗ «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради   2 червня відбулося  святкове  відкриття літнього оздоровчого табору "Веселка". На табірному подвір'ї  зібралась гомінка дітвора . З щирими привітаннями до малечі звернулася директор табору Михайлюк С.В. та подарувала дітям святковий пиріг. Звучали добрі побажання, корисні поради, вірші про літо, канікули, веселку, танці  та веселі пісні. Гостями свята були зірочки  Вільнянської ЗОШ № 2 Солодовник Юлія - випускниця 2015 року та Зінковська Катерина - учениця 5 класу(керівник Кудлай І.М.) . Вони подарували радість вихованцям, даруючи свої пісні, сповнені високим рівнем майстерності та артистизму. Святковий концерт продовжила весела дискотека, діти водили хороводи, грали в цікаві конкурси, отримували солодкі призи.   Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор та конкурсів.   Тож, щасливої дороги в чарівний світ розваг, веселощів і мандрівок!

Двері табору відкрилися для вихованців!

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 482 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (1)

Школа…Як багато всього вміщує  це  слово: дитинство, юність, перша вчителька, перший в житті дзвоник, а потім і останній, випускний.

29 травня останній дзвоник пролунав в усіх школах країни. Не винятком стала і наша школа-інтернат. Святкову лінійку відкрив виконуючий обов’язки директора школи Акімов В.П., який привітав усіх присутніх з кінцем навчального року та побажав гарного відпочинку влітку. Підводячи підсумки  участі учнів в обласних конкурсах за 2014-2015 навчальний рік, він вручив грамоти  від Департаменту освіти і науки  Запорізької обласної державної адміністрації вихованцям школи, які посіли призові місця в конкурсі-виставці «Новорічна композиція» та виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

Маленька україночка та козачок гостинно,  з караваєм вітали гостей:

-заступника начальника ГУМВС, полковника міліції Литвиненка Сергія Івановича та представників НДЕКЦ, кінологічного центру, спеціальної роти міліції, державної автоінспекції, Вільнянського районного відділу  міліції при ГУМВС України в Запорізькій області;

- редактора газети «Дніпровські вогні» Тимощенка Олександра Васильовича.

В центрі уваги був танцювальний колектив «Сюрприз»(керівник Рашевська Т.А.), який, не зважаючи на дощ, продемонстрував високий рівень майстерності та артистизму учнів. В танці «Дитинство» понад 30 вихованців випустили в повітря кульки, які символізували здійснення мрій та бажань учнів. Найкращі  учениці школи випустили в блакитне небо голубів з побажаннями миру та спокою в нашій країні. Продзвенів дзвоник, але свято не закінчилося, його продовжили представники кінологічного центру та НДЕКЦ, які показали учням шоу. Діти були зачаровані під час різних дослідів та затриманні злочинців собаками. Від гостей діти отримали комп’ютер  та солодощі, а колективне фото на БТР викликало багато позитивних емоцій.

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 455 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги.

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги.

            08 травня 2015 року у Комунальному закладі «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради відбувся тематичний захід з метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигілерівської коаліції у Другій світовій війні; висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увінчення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, утвердження спадкоємності традицій воїнів-переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни – воїнів АТО, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України та у зв’язку з відзначенням 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.

            На зустріч з вихованцями прийшли учасники Антитерористичної операції на Сході України –  Іванісов Сергій Миколайович та Бахарєв Андрій Олександрович і представники Благодійного фонду «Посмішка дитини». Діти приготували їм святковий концерт та привітали квітами.




ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 449 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 08.05.2015 | Комментарии (0)

Комунальним закладом «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради протягом квітня 2015 року було проведено заходи з озеленення та благоустрою  прилеглих територій із залученням учнівської молоді  в рамках акції «День довкілля». Працівниками та вихованцями закладу облаштована і прибрана  шкільна територія, висаджено 25 кущів та 100 дерев, упорядковані квітники, газони. На прилеглій території було ліквідовано кілька сміттєзвалищ, відремонтовано існуючий дитячий майданчик. 25 квітня День довкілля відбувся  в нашому пришкільному таборі «Веселка», в якому прийняли участь не лише працівники і учні нашої школи, а й волонтери благодійної організації  культурно-освітнього центру «Нова Надія»,  керівником якого є Оліферовський Максим  Васильович. Вони забезпечили учасників акції необхідним приладдям, а саме: граблями, лопатами, вапном, водоемульсійною фарбою.Вихованці закладу з великим бажанням, запалом, ентузіазмом  працювали над прибиранням сміття з території. Діти своїми руками посадили  квіти, тим самим зробили  вагомий внесок в озелененні та благоустрої території табору. Висадили нові саджанці  та турботливо  були оброблені вапном  всі дерева. Проведена велика та кропотлива робота по облаштуванню спортивного майданчику. Плідно попрацювавши, з відчуттям втоми, але задоволені  результатом своєї праці, наша шкільна родина  відзначила  завершення акції  «День довкілля».






Категория: Навчання | Просмотров: 568 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 25.04.2015 | Комментарии (0)

На обласному конкурсі – виставці «Народна іграшка», який проходив восени 2014 року, Вільнянську школу – інтернат гідно представляли 15 найкращих робіт, які були відібрані під час   шкільної виставки. Це і українські лялькі - мотанки, і іграшки – обереги, і рухливі етнографічні іграшки, виготовлені з пап’є –маше, синтапону , іграшки для лялькового театру  та інше. Роботи наших вихованців були відзначені представниками журі за відповідність тематиці, різновид технік виконання, а також  за рівень майстерності. ПризоНаві місця посіли такі роботи:

-1 місце -ляльковий театр «Дід», «Баба», «Онука» (керівник Кашевцова В.С., гурток «Чарівний клаптик» колективна робота учнів 3 – А класу)

-2 місце - ляльки з синтапону «Домовеня», «Дівчинка» (керівник Орлова М.В., гурток «Ляльковий дизайн» колективна робота учнів 4 – Б класу)

- 2 місце –лялька- мотанка ( Федорченко Дарина – 8 кл., керівник Павлік О.О.)

-2 місце – в’язана лялька (Таран Ольга – 10 кл.,керівник Кіснер М.Г.)

-3 місце - рухлива етнографічна іграшка «Коник» (Домбровський Артур - 4-В кл., керівник Павлік О.П.)

-3 місце – лялька-мотанка (Александрова Христина – 8 кл., керівник Павлік О.О.)

Бажаємо нашим вихованцям й надалі тримати такий рівень, та майбутніх перемог!

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 639 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 21.04.2015 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz