. 15 Лютого 2014 - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
П`ятниця, 19.04.2024, 09:14
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 15
           2014 рік було оголошено роком «учасників бойових дій на території інших держав. Саме в цьому році, 15 лютого наша країна відзначає 25 річчя виводу Радянських військ з території Афганістану… 25 років спокійних материнських ночей, без страху за життя своїх синів та нескінченного потоку гірких сліз.

 Війна в Афганістані – це трагедія і доблесть сотень тисяч людей, мужність і героїзм,  кров і біль, страждання і втрати… Це не лише біль сердець, а й пересторога на майбутнє нашому молодому поколінню. З того часу багато чого змінилось політично, історично. А тим юнакам, які пройшли Афганістан до сих пір сняться жахи війни. Тільки з Вільнянщини там побувало 129 осіб, а 6 повернулось до рідних у домовинах.

До дня вшанування пам’яті всіх вище названих героїв, у Вільнянській школі – інтернат вчитель історії Зайцева І.П; педагог-організатор Орлова М.В та заступник директора з виховної роботи Білівненко В.Г організували та провели зустріч під лозунгом «Афганістан – мій біль моя пекуча пам’ять» для учнів старших класів. До школи було запрошено представників спілки «Ніхто, крім нас»: Бондарєва Петра Володимировича та Соловйова Андрія Анатолійовича, та учасника бойових дій в Афганістані - Борсука Володимира Анатолійовича. Шановні гості з вихованцями  пройшли сторінками тієї далекої війни, поділились своїми спогадами про далекі  роки служби, які вони оспівують в піснях, переказують вражаюче гарними віршами. Вони дали цінні поради нашим майбутнім захисникам, побажали, щоб над нами завжди світило сонце миру, добра і любові. Вихованцям було продемонстровано відео та друковані матеріали про воєнні дії в Афганістані, які школі надала Вільнянська районна бібліотека для дорослих. Школярі, зі свого боку, активно задавали питання, що виникали в процесі спілкування.       

Незабутніми стануть пережиті емоції дітей, сховати які було неможливо , адже вони всією душею проникли у переживання та відчуття людей, що бачили війну перед собою. Не передати захоплення учнів, їх вдячності за той безцінний внесок, який зробили наші земляки для країни. Діти назавжди запам’ятають імена тих, кого по праву звуть героями.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 987 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 15.02.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz