. 31 Грудня 2014 - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Вівторок, 23.04.2024, 11:41
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 31
Всі ми з нетерпінням чекаємо свято Нового року, що обов’язково принесе приємні спогади, яскраві емоції та відчуття казковості. 
Вихованці Вільнянського інтернату зимову казку почали робити власними руками вже зараз, а першим кроком до її здійснення стала виставка «Новорічна композиція».Складалася вона з 4-х номінацій: «новорічна ялинка», «новорічна іграшка», «новорічна композиція», «різдвяний віночок» і пройшла під гаслом: «Новий рік іде – радість несе!». На виставці були представлені й лісові хатинки, заметені снігом, новорічні ялинки (в’язані, орігамі, з сніжинок різного розміру, гофропаперу, новорічних прикрас, ватних дисків та інше), різдвяні віночки з дзвіночками, новорічні ангелочки, святкові іграшки, Діди Морози та Снігуроньки, вишивки, роботи з квілінгу, новорічні талісмани, казкові сніжинки та багато іншого. Всі роботи були талановиті, але тільки 5 найкращих методом голосування колективу вийшли на наступний рівень – участь в Всеукраїнській новорічно-різдвяній виставці «Новорічна композиція». Це «Зимова Ялинка» - робота учнів 4-А класу(керівник Гордєвська Ю.М.), «Казковий дворик» робота учнів 4-А класу (керівник Щербина Л.А.), «Новорічна ялинка» робота учнів 8 класу(керівник Шпунер А.Є),  «Новорічні ангелочки» робота учениці 6 – А класу Мурадин Юлії(керівник Проскура І.М.), новорічна композиція «Ялинонька – красуня» робота учнів 4 – Б класу(керівник Орлова М.В.), «Зимова ялинка»(орігамі) робота учня 10 класу Охріменка Дмитра (керівник Кіснер М.Г.).
Вихованці закладу, як і всі діти планети з нетерпінням чекають свята Нового року, здійснення бажань, подарунків, миру та злагоди!


                                                                                                                                                 .


Категория: Шкільні свята | Просмотров: 625 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Минає перший місяць зими. Нарешті завітав до нашої країни довгоочікуваний сезон дивовижної магії зимових свят та здійснення дитячих бажань. Все розпочинається зі святкування дня Святого Миколая. Цього року серед різноманітних привітань та подарунків до цього свята вихованці вільнянського інтернату отримали запрошення в Ляльковий театр. Дякуючи БФ «Посмішка дитини», що вже не вперше підтримує та одаровує наших учнів, діти побували на фантастичному дійстві біля ялинки, побачили чудову виставу та отримали солодкі подарунки.
Попереду на вихованців нашого закладу чекає ще багато сюрпризів та зустрічей, але цю подорож дітлахи запам’ятають на довго. 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 486 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

У час дуже актуальним є питання про права дитини в суспільстві. Адже сьогодні конвенцію про права дитини підписали майже всі держави світу, зобов’язались поважати ці права й робити все для того, щоб вини стали реальними та не порушувалися. Нажаль насилля в нашому суспільстві залишається однією з найактуальніших проблем людства, тому пропаганді правових знань серед молоді приділяється велика увага. 
10 грудня в стінах КЗ «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР для учнів 7 – 8 класів вчителем історії Зайцевою І.П., практичним психологом Вєріковою В.А. та соціальним педагогом Красноносенко Н.Т. був організований круглий стіл «Світ без насилля. Мої права – мої обов’язки». До участі в цьому заході запросили опер. уповноваженого кримінальної міліції у справах дітей, старшого лейтенанта Прядко А.В. та спеціаліста соціальної служби сім’ї, дітей та молоді Лисенко К.С. Щоб зробити зустріч цікавою та незабутньою в ході круглого стола учасникам були запропоновані на розгляд і проблемні життєві ситуації, і казкові вікторини за змістом основних статей «Конвенції про права дитини», і цікаві завдання, що допоможуть в подальшому житті. А результатом стало емоційне обговорення та пропозиції власних шляхів рішення, рекомендації зі сторони педагогів та працівників служб. 
Подібні заходи потрібні нашим дітям, щоб вони зростали справжніми громадянами, патріотами своєї країни.




Категория: Методична робота | Просмотров: 546 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

З метою патріотичного виховання та залучення учнівської молоді до кращих традицій національної культури , підвищення значущості ідеї єдності нашої країни, формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни було проведено Департаментом освіти і науки  Обласний очно – заочний конкурс дитячого малюнка «Безпека та мир в Україні» в рамках Всеукраїнської виставки – конкурсу декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край»
Учні нашої школи – інтернату  активно готувалися до цього конкурсу, виготовили  багато малюнків , найкращі з них представили на розсуд журі(15 робіт )
Старання наших вихованців було нагороджено відзнакою в наказі Департаменту освіти і науки про підсумки цього конкурсу. На шкільній  лінійці було зачитано цей наказ та нагороджено солодощами  учнів, які прийняли участь в заході. Бажаємо нашим  вихованцям творчих злетів та перемог в майбутньому!                                                                                                                                                             .

Категория: Навчання | Просмотров: 2124 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

З метою пошуку та підтримки талановитих дітей  і молоді, залучення до кращих  традицій національної культури, збереження культурної спадщини в Україні було проведено Обласний конкурс – виставка «Народна іграшка». 
Вільнянську школу – інтернат гідно представляли 15 найкращих робіт, які були обрані під час   шкільної виставки . Це і українські лялькі -  мотанки, і іграшки – обереги, і рухливі етнографічні іграшки, виготовлені з пап’є –маше, синтапону , іграшки для лялькового театру  та інше.
Роботи наших вихованців були відзначені представниками журі за відповідність тематиці, різновид технік виконання , а також  за рівень майстерності. Призові місця посіли такі роботи:
-Ляльковий театр «Дід», «Баба», «Онука»(керівник Кашевцова В.С., гурток «Чарівний клаптик» колективна робота учнів 3 – А класу)
-Ляльки з синтапону «Домовеня», «Дівчинка» (керівник Орлова М.В., гурток «Ляльковий дизайн» колективна робота учнів 4 – Б класу)

Бажаємо нашим вихованцям й надалі тримати такий рівень, та майбутніх перемог!
                                                                                                                                                                 .


Категория: Навчання | Просмотров: 578 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)


З метою патріотичного виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва, виховання любові до рідного краю, подальшого розвитку і підтримки талановитих художніх колективів та окремих виконавців  було проведено  в БК ім.. Шевченка  15 листопада Обласний конкурс пісенної творчості міжнаціональних культур «Зоряниця»серед учнів закладів освіти Запорізької області.
Вільнянську школу – інтернат  гідно представляли дві учасниці : Подковирова Софія  - учениця 2 – А класу з пісенно- хореографічною композицією  «Черевички»(керівник Муржак Н.Г.) та Ткаченко Анастасія  - учениця 5 –А класу з пісенно- хореографічною композицією  «Рідна мати моя»(керівник Муржак Н.Г.).

В номінації «Виконавець української народної пісні» в категорії 6 -11 років серед вихованців шкіл – інтернатів Подковирова Софія посіла третє місце і була нагороджена дипломом третього ступеня та кубком – символом «Зоряниця 2014». Бажаємо нашим учням творчих успіхів  і майбутніх перемог!

Категория: Навчання | Просмотров: 570 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz