. ЗНАЙ ТА ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ - 18 Березня 2014 - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
П`ятниця, 26.04.2024, 09:06
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 18 » ЗНАЙ ТА ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ
13:02
ЗНАЙ ТА ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ

«Рідний край, рідна земля ...» скільки теплоти й ніжності вмістили в собі ці, начебто,  прості слова. А скільки спогадів та надій вони несуть тим, хто любить та поважає свою Батьківщину усім серцем, хто з гордістю та трепетом вимовляє ці слова!?

За традицією, коли природа рідного краю прокидається від зимового відпочинку, організовується та проводиться фестиваль «Назустріч мрії». І цього року вихованці нашого закладу радо демонстрували свої таланти. 18 березня в стінах Вільнянської школи-інтернату в рамках фестивалю пройшов     I етап Всеукраїнського конкурсу-виставки з декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край».

Кожна дитина талановита та особлива, тож вихованці взяли участь в більшості номінацій різного направлення. Виставка поєднала у собі витвори з різноманітних матеріалів та технік. В більшості були представлені вишивки, паперова пластика, вироби з дерева, шкіри, соломи, солоного тіста, гофрапаперу та  плетіння гачком. Яскравість та різноманітність робіт радувала відвідувачів та ускладнювала роботу суддів, якими охоче погодились бути директор школи – інтернату Вербова І.В (голова комісії), заступник директора з навчально – виховної роботи Павлівська В.М, заступник директора з виховної роботи Білівненко В.Г, вчителі української мови та природознавства Стьопіна Т.М і Ткаченко І.А.

Підсумком стало відбір 24 найкращих робіт, які відправили на ярмарку  «Знай та люби свій рідний край» у м. Запоріжжя.

Вільнянська школа – інтернат  в рамках цього ж конкурсу взяла участь  в номінаціях «хореографія» та «вокал». Вміння та таланти вихованці  гуртка «Сюрприз» та «Дивосвіт» демонстрували не тільки на сцені. Номери колективів було знято та надіслано на електронну пошту оргкомітету фестивалю «Назустріч мрії». Зйомки проходили 21 березня в актовому залі нашої затишної домівки.

Всі учасники з великим нетерпінням чекають результатів, адже в кожній дитині живе жага до перемоги. А вихователі та вчителі  намагаються розвивати та підтримувати ініціативу кожного, хто прагне до самовираження. Хто дійсно хоче проявити себе та свої вміння. Талановитій молоді дорога  всюди відкрита!

 

Категорія: Шкільні свята | Переглядів: 526 | Додав: vdovenkoinna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz