. Шкільні свята - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
П`ятниця, 19.04.2024, 21:33
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Шкільні свята
« 1 2 3 4 ... 9 10 »

Перед Новим роком проходив обласний конкурс «Моя Новорічна мрія» в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», мета якого -  оформлення «Ялинки Запорізької області». Завданням для учнів було виготовлення новорічних іграшок великого розміру (від 15до25 см у висоту, а об’ємні – 25 см в диаметрі та стрічка, на якій тримається довжиною 20 см.) Наші вихованці з інтересом виготовляли іграшки, уявляючи їх на новорічній святковій ялинці. Більше 30 робіт  було передано до Запорізького обласного центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

За підсумками  конкурсу наша школа-інтернат посіла почесне друге місце. Ми вітаємо всіх вихованців та їх наставників, які брали участь, з перемогою! 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 490 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 11.01.2016 | Комментарии (1)

В Комунальному закладі «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа- інтернат» Запорізької обласної ради відбулась зустріч старшокласників з вихованцями спортивного комплексу»Патріот» Феденко Олександром(КМС з військово-спортивних багатоборств) і Соломахою Радіоном. Діти із захопленням спостерігали демонстрацію професійних вмінь та навичок спортсменів, майстерність виконання техніки багатоборств.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 389 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 12.12.2015 | Комментарии (0)

09 по 15 листопада 2015 року проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. У ході Тижня переглянуто відеоролик «Небезпека, яка нас чекає на дорозі», проведено конкурс малюнків, газет «Безпека дорожнього руху», бесіди «Знання правил дорожнього руху – безпека вашого життя»



Категория: Шкільні свята | Просмотров: 642 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 16.11.2015 | Комментарии (0)

17 жовтня 2015 року Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації разом з Запорізьким обласним центром художньо-естетичної творчості учнівської молоді проводив обласний фестиваль-конкурс  творчості вихованців шкіл-інтернатів «Повір у себе», в рамках конкурсу «Таланти твої, Запорізький краю!». Запрошення отримали і наші вихованці - учасники танцювального колективу «Сюрприз» (керівник Рашевська Тамара Андріївна) та вокального колективу «Пролісок» (керівник Муржак Наталія Григорівна)

Конкурсна програма складалася з 66-ти художніх номерів різних колективів. Вихованці  школи-інтернату виконували два танцювальні номери:     « Свіча»,  «Вальс» та пісню «Рідний край». Вокальний дует отримав диплом учасників конкурсу, а   колектив «Сюрприз»  зайняв почесне   1 місце в номінації "Веселі закаблуки», отримав диплом та кубок фестивалю. Вітаємо  переможців і бажаємо колективу подальших творчих успіхів та  перемог!




Категория: Шкільні свята | Просмотров: 443 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)

 Згідно з  планом роботи школи  на 2015-2016 навчальний рік 23 жовтня 2015 року проводився Єдиний день профорієнтації для учнів 7-10 класів, з метою сприяння професійному самовизначенню молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці

       Вибір професії, яка відповідає інтересам і  нахилам особистості молодої людини, - завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися у світі професій  актуальних у місті, районі, регіоні.

  Під час годин спілкування   учні були активними учасниками,  висловлювали свою точку зору, щодо вибору професії, навчального закладу і ймовірності працевлаштування за обраною професійною діяльністю. Перевага віддавалась груповій формі роботи .

 Вихованці школи  від класних керівників, практичного психолога, соціального педагога отримали рекомендації про шляхи правильного вибору професії.

 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 411 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)

15 жовтня 2015 року в 1-А та 1-Б класах (вихователі Волох М.В., Пасюк С.П., Таран Н.О.) відповідно до плану роботи закладу пройшов виховний захід «Маленьким українцям про державні символи». На заході діти  ознайомилися з поняттям "Наша Батьківщина", «Ненька Україна», з державними символами: прапор, герб (тризуб), гімн України. Вихователі розвивали інтерес дітей до України, бажання спілкуватися рідною мовою, виховували громадянина своєї держави, любов до рідного краю, шанобливе ставлення до національних та державних символів, повагу до українського народу, гордість за красу і велич нашої Батьківщини.

На захід були запрошені учні 3-А класу (вихователі Приліпота О.А., Ужва Н.А.), які виконали українську пісню «Нова Україна» та гімн «Ще не вмерла України і слава, і воля...". Найбільше сподобалася колективна робота з аплікації, учні власноруч зробили український прапор. І на завершення свята звичайно справжній коровай, яким учні та гості заходу з задоволенням смакували.

Ми дуже любим весь наш край,

І любим Україну.

Її лани, зелений гай,

В саду рясну калину.

Там соловейко навесні

Співає між гілками

Та й ми співаємо пісні, -

Змагається він з нами!


ФОТОАЛЬБОМ


Категория: Шкільні свята | Просмотров: 522 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

14 жовтня 2014 року президент України Петро Олексійович Порошенко  з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості підписав указ, яким в Україні встановлено свято – День захисника України, що відзначатиметься щорічно 14 жовтня.

Саме у День захисника України у 1-А та 1-Б класах (вихователі Волох М.В., Пасюк С.П., Таран Н.О.) пройшов виховний захід «Майбутні козачата». Вихователі розширювали знання учнів про козаків; виховували в дітей любов до рідного краю, бажання бути гідними синами України, прагнути стати сильними, здоровими, розумними, створювали дружні стосунки в колективі. Слід зазначити, що в заході взяли активну участь учні 3-А класу (вихователі Приліпота О.А., Ужва Н.А.), які разом з першокласниками співали українські пісні, грали в народні ігри, танцювали. В кінці свята «перший історичний гетьман запорізьких козаків Байда» пригостив усіх присутніх солодкими гостинцями.

Готуючись до свята, вихованці нашої школи-інтернату взяли участь в обласній благодійній патріотичній акції «Подаруй прапор українському солдату», присвяченій Дню захисника України. Учні  написали листи нашим захисникам, привітали їх зі святом вітальними листівками, патріотичними малюнками, використовуючи в них державні символи та національні обереги. Вже стало доброю традицією підтримувати наших героїв у важкий час. Діти разом з трудовим колективом нещодавно взяли участь у обласних благодійних акціях «Ліки замість квітів»(збір медикаментів та інших необхідних речей для підрозділів, що знаходяться у зоні АТО,виготовлення листівок та малюнків), «Разом з Луганщиною».

Привітали зі святом вихованці не тільки солдат зони АТО, а й чоловічу половину колективу нашого закладу святковим концертом.  Першим поздоровив чоловіків директор школи-інтернату Володимир Петрович Акімов, побажав миру та спокою в нашій країні. Продовжила естафету привітань голова профспілкового комітету Криворученко Ганна Вікторівна, яка сказала на адресу чоловіків багато теплих слів та побажань. Це свято символізувало  нерозривний зв’язок  усіх поколінь захисників України, а також особливу увагу приділили вшануванню пам’яті воїнів, які пронесли славу Вітчизни своєї по багатьох містах, і полягли навіки.

Шановні захисники України різних поколінь!

Дозвольте привітати вас зі святом!

Бажаєм добра вам й удачі без ліку,

Міцного здоровя і довгого віку,

Миру і злагоди світлої в хату,

Днів як найбільше, щастя багато,

Хай обминають болі й тривоги,

Стелиться рівно життєва дорога!  

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 428 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 15.10.2015 | Комментарии (0)

Барвиста осінь знов простерла крила,

Пройшлась по айстрам відблиском зорі,

В цей день вітає з святом Україна

Учительський благословенний рід!

2 жовтня 2015 року наші вихованці вітали зі  святом всіх шкільних працівників . Святковим настрій всіх присутніх був не тільки від теплих, щирих слів учнів, а й від стінних вітальних газет та малюнків. Діти запросили всіх на святковий концерт, де мали змогу поздоровити віршами, піснями, танцями. Весь трудовий колектив привітали зі святом директор школи, заступник директора з навчально-виховної роботи та  голова профспілкового комітету  школи. Підводячи підсумки роботи 2014-2015 навчального року, було вручено працівникам школи велику кількість почесних грамот Департаменту освіти і науки  та грамот нашої школи. На святі директор зачитав привітання народного депутата  України – Вадима Вікторовича Кривохатька, а міський голова – Мусієнко Наталія Олександрівна особисто привітала зі святом всіх присутніх в залі та подарувала святковий торт.

       Шановні освітяни! Вітаємо вас зі святом!

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним,

Нехай довкола вас панують любов і гармонія.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надії та оптимізму!

Бажаємо вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій,

Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 445 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)

Відповідно до плану спортивно-масової роботи  з фізичної культури у 2015-2016 навчальному році 30 вересня 2015 року проведено першість школи-інтернату з легкоатлетичного багатоборства з метою розвитку інтересу до занять спортом, пропаганди здорового способу життя, організації цілеспрямованої роботи щодо зміцнення здоров’я дітей.У першості взяли участь учні 2-А, 2-Б, 3-А, 3-Б, 4-А 5-А, 5-Б, 6-А, 6-Б, 8-А, 8-Б, 8-В, 9,10 класів. Відповідно до плану проведення першості було включено види змагань: біг 30, 60 м, стрибки у дожину, метання малого м’яча на дальність з розбігу. Переможців з першості з легкоатлетичного багатоборства привітав та вручив грамоти директор школи Акімов В.П.
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 496 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 30.09.2015 | Комментарии (0)

0
Перше вересня - початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікава шкільна стежина. Перший навчальний рік, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до країни Знань. Два перших класи новачків радо прийняла наша школа в свою родину.

              На святковій лінійці привітали  дітей  з Днем Знань почесні гості:

1. Представники Вільнянського РВ при  ГУМВС України в Запорізькій області.

2. Представники БФ «Посмішка дитини»

         Гості поздоровили наших школярів не тільки привітальними промовами, а й цінними подарунками, за що дорослі та учні школи їм безмежно вдячні. А представники БФ «Посмішка дитини» подарували можливість відвідати планетарій, не виходячи зі школи.

           Бажаємо усім школярам  школи-інтернату  на цьому шляху підкорити нові вершини  знань , зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. 












Категория: Шкільні свята | Просмотров: 524 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.09.2015 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz