. Шкільні свята - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Четвер, 18.04.2024, 20:45
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Шкільні свята
« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »
Закінчився навчальний рік, пролунав останній дзвоник! Здрастуй, довгождане літо, щедрим сонечком зігріте!

Велику радість відчуває людина, коли відкриває в житті для себе  щось нове! Це радість відкриття і пізнання. Ви знаходите нових друзів, відкриваєте новий етап літніх  канікул – це відпочинок у  літньому  таборі!

У КЗ «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради   2 червня відбулося  святкове  відкриття літнього оздоровчого табору "Веселка". На табірному подвір'ї  зібралась гомінка дітвора . З щирими привітаннями до малечі звернулася директор табору Михайлюк С.В. та подарувала дітям святковий пиріг. Звучали добрі побажання, корисні поради, вірші про літо, канікули, веселку, танці  та веселі пісні. Гостями свята були зірочки  Вільнянської ЗОШ № 2 Солодовник Юлія - випускниця 2015 року та Зінковська Катерина - учениця 5 класу(керівник Кудлай І.М.) . Вони подарували радість вихованцям, даруючи свої пісні, сповнені високим рівнем майстерності та артистизму. Святковий концерт продовжила весела дискотека, діти водили хороводи, грали в цікаві конкурси, отримували солодкі призи.   Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор та конкурсів.   Тож, щасливої дороги в чарівний світ розваг, веселощів і мандрівок!

Двері табору відкрилися для вихованців!

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 476 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.06.2015 | Комментарии (1)

Школа…Як багато всього вміщує  це  слово: дитинство, юність, перша вчителька, перший в житті дзвоник, а потім і останній, випускний.

29 травня останній дзвоник пролунав в усіх школах країни. Не винятком стала і наша школа-інтернат. Святкову лінійку відкрив виконуючий обов’язки директора школи Акімов В.П., який привітав усіх присутніх з кінцем навчального року та побажав гарного відпочинку влітку. Підводячи підсумки  участі учнів в обласних конкурсах за 2014-2015 навчальний рік, він вручив грамоти  від Департаменту освіти і науки  Запорізької обласної державної адміністрації вихованцям школи, які посіли призові місця в конкурсі-виставці «Новорічна композиція» та виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

Маленька україночка та козачок гостинно,  з караваєм вітали гостей:

-заступника начальника ГУМВС, полковника міліції Литвиненка Сергія Івановича та представників НДЕКЦ, кінологічного центру, спеціальної роти міліції, державної автоінспекції, Вільнянського районного відділу  міліції при ГУМВС України в Запорізькій області;

- редактора газети «Дніпровські вогні» Тимощенка Олександра Васильовича.

В центрі уваги був танцювальний колектив «Сюрприз»(керівник Рашевська Т.А.), який, не зважаючи на дощ, продемонстрував високий рівень майстерності та артистизму учнів. В танці «Дитинство» понад 30 вихованців випустили в повітря кульки, які символізували здійснення мрій та бажань учнів. Найкращі  учениці школи випустили в блакитне небо голубів з побажаннями миру та спокою в нашій країні. Продзвенів дзвоник, але свято не закінчилося, його продовжили представники кінологічного центру та НДЕКЦ, які показали учням шоу. Діти були зачаровані під час різних дослідів та затриманні злочинців собаками. Від гостей діти отримали комп’ютер  та солодощі, а колективне фото на БТР викликало багато позитивних емоцій.

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 446 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги.

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги.

            08 травня 2015 року у Комунальному закладі «Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради відбувся тематичний захід з метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигілерівської коаліції у Другій світовій війні; висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увінчення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, утвердження спадкоємності традицій воїнів-переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни – воїнів АТО, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України та у зв’язку з відзначенням 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.

            На зустріч з вихованцями прийшли учасники Антитерористичної операції на Сході України –  Іванісов Сергій Миколайович та Бахарєв Андрій Олександрович і представники Благодійного фонду «Посмішка дитини». Діти приготували їм святковий концерт та привітали квітами.




ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 442 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 08.05.2015 | Комментарии (0)

На обласному конкурсі – виставці «Народна іграшка», який проходив восени 2014 року, Вільнянську школу – інтернат гідно представляли 15 найкращих робіт, які були відібрані під час   шкільної виставки. Це і українські лялькі - мотанки, і іграшки – обереги, і рухливі етнографічні іграшки, виготовлені з пап’є –маше, синтапону , іграшки для лялькового театру  та інше. Роботи наших вихованців були відзначені представниками журі за відповідність тематиці, різновид технік виконання, а також  за рівень майстерності. ПризоНаві місця посіли такі роботи:

-1 місце -ляльковий театр «Дід», «Баба», «Онука» (керівник Кашевцова В.С., гурток «Чарівний клаптик» колективна робота учнів 3 – А класу)

-2 місце - ляльки з синтапону «Домовеня», «Дівчинка» (керівник Орлова М.В., гурток «Ляльковий дизайн» колективна робота учнів 4 – Б класу)

- 2 місце –лялька- мотанка ( Федорченко Дарина – 8 кл., керівник Павлік О.О.)

-2 місце – в’язана лялька (Таран Ольга – 10 кл.,керівник Кіснер М.Г.)

-3 місце - рухлива етнографічна іграшка «Коник» (Домбровський Артур - 4-В кл., керівник Павлік О.П.)

-3 місце – лялька-мотанка (Александрова Христина – 8 кл., керівник Павлік О.О.)

Бажаємо нашим вихованцям й надалі тримати такий рівень, та майбутніх перемог!

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 633 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 21.04.2015 | Комментарии (0)

З метою залучення до національної культурної спадщини, підтримки та розвитку декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді з 1 по 30 березня 2015 проводився міський етап обласної виставки-конкурсу  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». Кожен клас запропонував як колективні роботи так і індивідуальні. Близько 100 робіт було запропоновано нашій увазі. Це й вироби з дерева, роботи з бісеру, лозоплетіння, квіти з гафропаперу, іграшки з синтапону, майстерні вишивки хрестиком, колажі, квілінг, витинанки та багато іншого. Методом голосування працівників школи, було відібрано 21 роботу для представлення нашої школи-інтернату на обласній виставці-конкурсі  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». Переможці обласного етапу будуть відправлені на Всеукраїнську виставку до м. Києва. Сподіваємось і наші роботи потраплять на неї.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 535 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 02.04.2015 | Комментарии (0)


З метою пошуку та підтримки талановитих дітей і молоді та їх творчого розвитку, популяризації писанкарства протягом березня 2015 року  в нашій школі-інтернаті проводився міський етап обласного фестивалю писанок «Писанковий рай»  Основними завданнями конкурсу було виховання національно-патріотичних почуттів, гордості за свою країну, рідний край,  вивчення культури та історії українського народу на прикладі писанкарства. Близько 50 робіт було  представлено учнями різних класів. Висока майстерність та різноманітність  експонатів  виставки вражала. Це й писанки, оплетені бісером, обв’язані та вив’язані, оздоблені крупою, мальованки, квілінг,  пасхальні кошики з солоного тіста, лозоплетіння, великодня композиція, виконана технікою  сухого та вологого валяння вовни, вишивка хрестиком символіки Пасхи, м’які  іграшки, витинанки з паперу, в’язання гачком, аплікація, роботи з ниток, вишивка бісером та інше. 12 робіт були відібрані на обласний етап виставки «Писанковий рай» і будуть гідно представляти нашу школу. 
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 450 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

14 березня 2015 року  Запорізькій обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді проводив  конкурс хореографічного мистецтва «Запорізькі Викрутаси». До участі у конкурсі запрошували колективи та окремих виконавців – учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, вихованців шкіл-інтернатів обласного підпорядкування та учнів навчальних закладів професійно-технічної освіти віком від 6 до 18 років. Запрошення отримали і наші вихованці - учасники танцювального колективу «Сюрприз» (керівник Рашевська Тамара Андріївна). Конкурсна програма складалася з 80-ти художніх номерів різних колективів. Колектив нашої школи-інтернату виконував два танцювальні номери:естрадний  « Енергія» та український «Василечки». Учасниці  колективу «Сюрприз»  продемонстрували високу майстерність  і  в нелегкій боротьбі  посіли почесне   2 місце. Вітаємо наших переможців і бажаємо колективу подальших творчих успіхів та  легких перемог
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 474 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 15.03.2015 | Комментарии (0)

В наш сумний і нелегкий час знаходяться такі люди, що здатні створити казку та гарний настрій. Волонтерський центр «Запоріжжя» та студентська рада ЗНУ, економічний факультет влаштувала для учнів молодших класів зустріч з мультиплікаційними героями. Конкурси, жарти, естафети та флеш-моб створили піднесений настрій, а солодощі, якими поштували конкурсантів, додавали азарту. 


Категория: Шкільні свята | Просмотров: 520 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)


28 лютого учні нашої школи – інтернату радо зустрічали Благодійний Фонд «Нова надія». Розважальна програма розпочалася з конкурсів, де  діти весело провели час. Далі вихованців поділили на 2 загони: більш спортивним запропонували пограти у футбол, іншим -  займатися плетінням браслетів з різних матеріалів (з бісеру, кольорових гумок, камінців та іншого матеріалу). В процесі спілкування діти отримали солодощі. Взагалі, вихованці залишилися задоволені і з нетерпінням чекають наступних зустрічей.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 573 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 28.02.2015 | Комментарии (0)


26 лютого в нашому закладі, за допомогою волонтерського центру «Запоріжжя», відбулася зустріч з учасником бойових дій зони АТО (Дедальцево та Курахово), бійцем батальйону особливого призначення МВС «Січ» Фроловим Олександром Сергійовичем. Учні 7-10 х класів змогли не тільки розпитати про військові будні, а й приміряти на себе каски, окуляри та броніжелети, детально роздивитися «похідне спорядження». Особливо всім сподобався бінокль. Логічним завершенням зустрічі стало колективне фото та побажання мирного неба і найскорішого повернення всім бійцям до рідних домівках. 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 556 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz