. Шкільні свята - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Четвер, 02.05.2024, 02:06
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Шкільні свята
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »

Все в більшу глибінь століть іде історія нашого народу. І чим більше проходить часу, тим яскравіше ми її уявляємо. Пізнавати історію рідного краю, рідної мови нам допомагають книги, а також чудові джерела творчості нашого народу: мелодійні пісні та думи, барвисті коломийки та ліричні хороводи, чарівний фантастичний світ казок.

         23лютого 2015 року  у Вільнянській школі-інтернаті вчителями мови та літератури Потомахою Н.І. та Стьопіної Т.М. проведене свято присвячене Міжнародному дню рідної  мови, свято яке відкриває перед вихованцями, юними друзями української мови мудрість, щедрість, гумор нашого талановитого народу. В святково оформленому залі організована книжково-ілюстрована викладка  літератури «Рідна мова - життя духовного основа». Вихованці закладу  декламували вірші українських письменників про рідну мову, виконували інсценізацію гуморесок «Артист», «Заноза». У виконанні учнів лунали пісні: «Рідна мова», «Мово калинова», танцювальний гурток «Сюрприз» під керівництвом Рашевської Т.А. продемонстрував композицію «Танок з українськими рушниками», які діти вишили своїми руками.

 Охоче діти приймали участь в іграх:

·       «Спритний українець»,

·       «Вправний Пацюк».  

Також із задоволенням учні прийняли участь у змаганнях:

·       «Найкращий знавець українських казок» (5-6кл.)

·       «Народна творчість» (7-8кл.)

·       «Кращий знавець кухні України» (9-10кл.)

    В завершенні свята переможці конкурсів, змагань були нагороджені солодкими подарунками.

        ФОТОАЛЬБОМ

   

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 497 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)


19 лютого вихованці нашого закладу проводжали зиму. Традиційно пекли млинці, наряджали «бабу» та читали вірші.

Для учнів молодшої ланки проводився виховний захід «Масляна». Вихователі та вихованці 3 – а класу радо запросили всіх бажаючих на свято і нагадали традиції та історію цього стародавнього свята. Цього дня діти запрошували весну прийти і умовляли сердиту зиму передати владу. Іграми та правильними відповідями допомагали першим весняним помічникам теплому сонечку та весняному вітерцеві. Гукали на допомогу Масляну і пригощали рум’яними млинцями та запашним медом.  

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 448 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

Щороку 14 лютого увесь світ відмічає день «Святого Валентина». Святкування «дня закоханих» підтримується вихованцями та педагогами вже тривалий час і в стінах нашого закладу. Доброю традицією став приїзд на це свято волонтерів БФ «Твори добро, Україна». Цього разу для вихованців середньої та молодшої ланки було проведено ряд майстер класів з виготовлення листівок, сувенірів та вітальних сердець, що стали гарним привітанням для рідних та друзів. Вихованцям 8 – 10 класів запропонували участь в святковій вікторині, де діти отримали не лише гарний настрій та позитив, а і солодкі винагороди. 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 529 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. Річницю Соборності України відзначили вихованці нашої школи святковим концертом. На початку свята козак та україночка привітали всіх присутніх короваєм. Учні читали вірші про Україну, виконували українські пісні та танці. Вікторина «Звичаї та традиції нашого народу» виявила переможців національної символіки та традицій наших предків. Під час свята діти змагалися у вправності вимовляння скоромовок, продовжували прислів’я, малювали державні символи. Завершенням свята було побажання всім мирного неба, сонячних ранків та щасливого дитинства.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 477 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 21.01.2015 | Комментарии (0)

Незважаючи на те, що новорічні свята закінчуються , друзі нашого закладу продовжують радувати дітлахів привітаннями та подарунками. 20 січня в школу-інтернат завітали представники «НадраБанку». Для молодшої ланки була проведена «зимова вікторина» та різноманітні розважальні конкурси. Святкового настрою додавали повітряні кульки та м’які іграшки, якими нагороджували всіх активних учнів. Звичайно не обійшлося без солодких подарунків.
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 479 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 20.01.2015 | Комментарии (0)

Всі ми з нетерпінням чекаємо свято Нового року, що обов’язково принесе приємні спогади, яскраві емоції та відчуття казковості. 
Вихованці Вільнянського інтернату зимову казку почали робити власними руками вже зараз, а першим кроком до її здійснення стала виставка «Новорічна композиція».Складалася вона з 4-х номінацій: «новорічна ялинка», «новорічна іграшка», «новорічна композиція», «різдвяний віночок» і пройшла під гаслом: «Новий рік іде – радість несе!». На виставці були представлені й лісові хатинки, заметені снігом, новорічні ялинки (в’язані, орігамі, з сніжинок різного розміру, гофропаперу, новорічних прикрас, ватних дисків та інше), різдвяні віночки з дзвіночками, новорічні ангелочки, святкові іграшки, Діди Морози та Снігуроньки, вишивки, роботи з квілінгу, новорічні талісмани, казкові сніжинки та багато іншого. Всі роботи були талановиті, але тільки 5 найкращих методом голосування колективу вийшли на наступний рівень – участь в Всеукраїнській новорічно-різдвяній виставці «Новорічна композиція». Це «Зимова Ялинка» - робота учнів 4-А класу(керівник Гордєвська Ю.М.), «Казковий дворик» робота учнів 4-А класу (керівник Щербина Л.А.), «Новорічна ялинка» робота учнів 8 класу(керівник Шпунер А.Є),  «Новорічні ангелочки» робота учениці 6 – А класу Мурадин Юлії(керівник Проскура І.М.), новорічна композиція «Ялинонька – красуня» робота учнів 4 – Б класу(керівник Орлова М.В.), «Зимова ялинка»(орігамі) робота учня 10 класу Охріменка Дмитра (керівник Кіснер М.Г.).
Вихованці закладу, як і всі діти планети з нетерпінням чекають свята Нового року, здійснення бажань, подарунків, миру та злагоди!


                                                                                                                                                 .


Категория: Шкільні свята | Просмотров: 629 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Минає перший місяць зими. Нарешті завітав до нашої країни довгоочікуваний сезон дивовижної магії зимових свят та здійснення дитячих бажань. Все розпочинається зі святкування дня Святого Миколая. Цього року серед різноманітних привітань та подарунків до цього свята вихованці вільнянського інтернату отримали запрошення в Ляльковий театр. Дякуючи БФ «Посмішка дитини», що вже не вперше підтримує та одаровує наших учнів, діти побували на фантастичному дійстві біля ялинки, побачили чудову виставу та отримали солодкі подарунки.
Попереду на вихованців нашого закладу чекає ще багато сюрпризів та зустрічей, але цю подорож дітлахи запам’ятають на довго. 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 490 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Школа…Як багато всього вміщує це слово: дитинство, юність, перша вчителька, перший в житті дзвоник, а потім і останній, випускний. А чим живе школа? Звичайно, шкільним життям своїх мешканців, які влаштували для всіх працівників та ювілярки по-домашньому затишне, але водночас, незабутнє свято. На святі привітала всіх директор школи – інтернату  та з нагоди 55-річчя школи вручила педагогам грамоти за активну участь в обласних та районних конкурсах, побажала всім подальшого творчого розвитку. Вихованці вітали піснями, танцями, віршами не тільки школу, а й одне одного, бо в цей день всі відчували себе іменинниками. Приємним сюрпризом для всіх дітей було отримання святкового подарункового набору цукерок. Готуючись до свята, учні старших класів виготовляли вітальні листівки для рідної домівки, а молодші – вітали її малюнками. У виставці « З ювілеєм, школо!» вихованці продемонстрували свої таланти у виготовленні поробок з різних матеріалів,а особливо, з любов’ю був виготовлений учнями  макет школи. Під час ювілею діти привітали зі святом працівників – ветеранів, які віддали сумлінній праці в нашій школі більше 25 років свого життя, а деякі навіть більше 35. Учні  подарували їм квіти та листівки, виготовлені власноруч. Ми бажаємо рідній школі процвітання, творчих злетів  її працівникам та  успіхів у навчанні її вихованцям!

Школа процвітає, молодіє і радіє знов,

Бо до неї летить дитячих сердець любов!






Категория: Шкільні свята | Просмотров: 554 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

31 жовтня вихованці нашого закладу знову зустрілися з волонтерами благодійного фонду  «Посмішка дитини».

 На цей раз дітей  чекав сюрприз  до сучасного  свята  Хеловіна. Умовно розділена на чотири зони актова зала стала справжнісінькою лабораторію з підготовки до свята. Одні з наставниками  шили кажанів, другі -  вирізали гірлянди з різними образами та розвішували їх, треті – виготовляли казкові мішечки з різними наповнювачами, а найстарші  – вирізали з гарбуза міфічні створіння, які в усьому світі прийнято вважати за символ цього дня. Кожен з учасників приклав немало зусиль, щоб вирізнитися і тому з радістю демонстрував свою роботу  Веселий та святковий настрій створював творчу атмосферу. Це свято стане одне із улюблених в нашому закладі.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 552 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

Традиційно на осінніх канікулах наша школа відзначає свято осені. Цього разу свято проводилось, як велике осіннє змагання. Вихованці продемонстрували знання про прикмети  осені, зміни в природі, поведінці тварин. Активно давали відповіді на запитання вікторини, відгадували загадки, вирізали осіннє листя на швидкість, збирали осінній врожай у вигляді горіхів, розказували  вивчені і складали  самі вірші про різнобарвну красуню – осінь, малювали різні овочі та фрукти.  Всі учасники свята були нагороджені солодкими призами та  святковою дискотекою. Всі учасники були задоволені.
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 535 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz