. Шкільні свята - КЗ"Вільнянська спеціальна школа-інтернат"
Комунальний заклад"Вільнянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"Запорізької обласної ради
Четвер, 02.05.2024, 01:32
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні свята [92]
Навчання [15]
Методична робота [14]
Спорт [1]
Виховна робота [16]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Шкільні свята
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »

Напередодні  осінніх канікул, 23 жовтня в наш заклад завітала команда ТВН «Емануіл», щоб підтримати святковий настрій малечі та ще раз нагадати про доброту, щирість та  дружні відносини серед усіх людей.

Тетреалізоване дійство, що розгорталось на сцені актової зали, розповідало про звичайні людські стосунки з їх  ймовірними варіантами рішень, а глядачі допомагали героям їх вибрати. Звичайно ж були конкурси та естафети, фокуси та загадки. Вихованці познайомились з героєм мутсеріалу «Літаючий будинок» роботом Робіком і отримали на згадку подарунки, що ще довго зігріватимуть дитячі серця і направлятимуть на добрий путь дитячі вчинки.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 528 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

Золота красуня – осінь  - чарівниця!

По землі ступає, золотом іскриться

В жовте і червоне листячко фарбує

 І картини дивні, чарівні малює!

        Такими  ж  чарівними  красунями були дівчата  3-4-х класів на шкільному святі «Міс Осінь 2014», який проходив  23 жовтня в стінах нашого закладу.

           Відкрили святкову програму  «Осіннім вальсом», в якому  наші  джентльмени  закружляли    своїх  супутниць  і кожну представили. На розсуд вельмишановного журі  учасниці  розказували  вірші про осінь, виконували музичні номери, демонстрували свої  здібності в творчих роботах. З зацікавленістю глядачі  дивилися  осінню моду, в якій кожна дівчина мала певний образ осінньої квітки , а особливе захоплення викликав танок «Віночок», в якому переплелися всі квіти. Конкурс «Господарочка» виявив у дівчат кулінарні здібності. А в конкурсі «Попелюшка» кожна з учасниць на хвилинку відчула себе героїнею улюбленої казки.  Музичні номери,  у виконанні учасниць, підняли святковий настрій всім присутнім. Це були і пісні , і східні танці, і сучасні кліпи. Між конкурсами всіх глядачів вітали зі святом  учасники вокального  колективу «Пролісок». По закінченні  конкурсної програми  кожна дівчина була нагороджена званням, мякою іграшкою та солодощами.  Другою частиною свята була дискотека. Учні залишились задоволені.

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 633 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

        В ці дні, коли за вікном з кожним днем стає все прохолодніше і наша країна переживає складні часи, кожна небайдужа людина прагне допомогти та підтримати наших захисників, які несуть службу в важких умовах. Внести свій посильний вклад.

Вільнянська школа-інтернат теж не лишилась осторонь. 19 жовтня в наш заклад завітали волонтери з БФ «Усмішка дитини» і разом із усіма бажаючими, а ними виявились всі діти, що залишились на вихідні в закладі, виготовляли духмяне мило для наших захисників. Маленьке, велике, червоне, рожеве, лимонне, або кольору українського прапору. До кожного шматочка було приділено стільки уваги та любові, скільки може в собі вмісти маленькі дитячі серця.

Волонтери з «Посмішки дитини» передадуть ці маленькі шедеври тим, хто захищає Україну, а разом і дитячу щирість та любов, нашу вдячність і повагу до них.

Фотоальбом

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 547 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 16.10.2014 | Комментарии (0)

                                                                                               11 жовтня 2014 року у дітей нашої школи – інтернату був цікавим та дуже насиченим. Дякуючи допомозі наших надійних друзів благодійного фонду «Посмішка дитини» вихованці закладу побували на фестивалі козацтва, який проходив біля багаторічного дуба. Увазі глядачів було запропоновано виступ–змагання козаків на конях, кидання списів на влучність, битва на шаблях та виступи дитячих спортивно – патріотичних організацій.

Наступною зупинкою нашої екскурсії була Дитяча залізнична дорога.  Учні відвідали зоопарк , де з цікавістю роздивлялися тварин та порівнювали їх з малюнками в книжках. Найбільше всім сподобалися страуси, ведмеді, осел та дикі кабани. З великою неохотою прощалися вихованці з цим куточком та незабаром на них вже чекав дитячий потяг. В ньому учні під час невеликої подорожі милувалися місцевими осінніми краєвидами відчуваючи себе справжніми мандрівниками.

Цей день був один із тих прекрасних днів, коли посмішки не покидали дитячі вуста. Щасливі та задоволені вони повернулися до інтернату і з нетерпінням чекають наступних подорожей.

ФОТОАЛЬБОМ

 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 517 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 11.10.2014 | Комментарии (0)

                                                                                          8 жовтня Україна відзначала День Художника. І наша школа –інтернат не оминула увагою цю подію, в закладі було проведено тематичний захід «Відомі українські та російські художники». Також увазі вихованців була запропонована виставка роздруківок найвідоміших робіт художників 18-19 ст.

     Діти мали змогу зануритись у минуле та поповнити свої знання з історії, культурології, живопису, релігії та мистецтвознавства. Для молодшої ланки тематичний захід доповнився відео годиною «Уроки тітоньки Сови «Галерея відомих художників». З захопленням вихованці роздивлялись запропонований матеріал та проводили паралелі з сьогоденням.

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 499 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)


Достигла осінь на медах,

В’є   прозорі  павутинки літа.

Іде по сонячних світах

Через Країну  Знань Учитель,

Із покоління в покоління

Дитячих душ хранитель,

Зоря любові і добра,

Що має ймення – вчитель школи  - інтернату


Професія вчителя споріднена з професією художника, бо педагогу притаманне особливе, природне обдарування, доброта і психологічна чуйність. Все  своє тепло, знання, вміння він прагне вселити у серця учнів. Саме від його  вродженого таланту, що живить покликання, від багатства його душі залежать відчуття учнів та їх сприймання світу. Тому велике щастя дітям мати вчителів добрих, мудрих, талановитих – таких,  якими є  вчителі  та вихователі  нашої школи – інтернату!

3 жовтня 2014 року  наші вихованці вітали педагогічних працівників з Днем Вчителя. Святковим настрій  працівників був не тільки від теплих, щирих слів учнів, а й від стінних вітальних газет та малюнків. Діти запросили всіх на святковий концерт, де мали змогу поздоровити педагогів віршами, піснями, танцями.

 Вітаємо всіх педагогів  з Днем Вчителя і бажаємо, щоб маленькі зернятка мудрості і доброти, які ви сієте в душах учнів, проростали міцним паростком, а творча  нива вашої праці мала багатий врожай! 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 486 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.10.2014 | Комментарии (0)

Ось і закінчився перший місяць осені. Майже голі дерева та пов’ялі квіти викликають легкий смуток, тому вихованці нашої школи для себе та оточуючих  вирішили підняти настрій. Разом з вихователями продемонстрували  свої вміння виготовляти осінні композиції – екібани з квітів, аплікації з осіннього листя, вироби з каштанів, шишок, жолудів, гарбуза, насіння  та іншого природного матеріалу. Багато дітей висловило своє бачення осені в мальованих роботах. Вся ця краса була представлена на конкурсі «Чарівниця у нас за вікном».  
Категория: Шкільні свята | Просмотров: 532 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (0)

21 вересня 2014 року  місто Вільнянськ святкувало свій 164-й День Народження та 71-у  річницю визволення від німецько- фашиських загарбників .

З цієї нагоди в нашій школі – інтернаті пройшли заходи :

1.Екскурсія до Вільнянського краєзнавчого музею:

15.09.14.-3-4 класи;   17.09.14 -5-6 класи;19.09.14 – 7-10 класи.

2.Шкільне свято «Мій рідний край»(18.09.14.учні    П-10 класів)

3.Конкурс малюнків «Моя мала Батьківщина» »(15.09.14-19.09.14.учні    2-10 класів)

4.Учні нашої школи прийняли участь у святковому мітингу, присвяченому Дню Міста. Вихованці з інтересом  слухали привітання  представників адміністрації міста, з радістю випускали в небо жовто-блакитні повітряні кульки. Діти з захопленням згадують проведені заходи та з нетерпінням чекають наступних. 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 508 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Першокласники , тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а випускники востаннє чують перший шкільний дзвоник.

Поздоровити дітей з Днем Знань завітали почесні гості:

1.Кірков Олександр Федорович – депутат обласної ради;

2.Дудка Олександр Іванович – народний депутат України;

3.Павлюк Сергій Богданович - підполковник міліції, заступник начальника кадрового забеспечення Управління ДАЇ УМВС України в Запорізькій області;

4.Пустоваров Анатолій – начальник відділу регіонального розвитку МК «Запоріжсталь»;

5.Чернова Ганна – керівник благодійного фонду «Посмішка дитини»;

6.Отець Вячеслав - настоятель Свято–Володимирівського храму. Гості поздоровили наших школярів не тільки привітальними промовами, а й цінними подарунками, за що адміністрація, педагогічний колектив та учні школи їм безмежно вдячні. Бажаємо усім школярам школи-інтернату на цьому шляху підкорити нові висоти, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, що здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті наших учнів.

ФОТОАЛЬБОМ

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 500 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

11 травня в Україні відзначають День Матері. Не оминула ця подія і нашу школу-інтернат. В нашому закладі було проведено цілий тиждень приурочений до цієї події. Вікторини та конкурси змінювалися веселими іграми на подвір’ї, а закінчився тиждень «Святом Матері» для наймолодших. Діти радо приймали участь у всіх запропонованих їм завданнях.

Особливо хотілося б відзначити дітей середньої ланки. Саме їх роботи переважали на шкільній виставці малюнків та аплікацій присвяченій цьому святу. Різні за кольором, розміром та матеріалом, всі вони були зроблені з величезною любов’ю.

День Матері буває тільки один раз на рік, тому всі вихованці дуже старались подарувати радість, хвилини щастя та зробити це свято незабутнім для себе та своїх рідних .
 

Категория: Шкільні свята | Просмотров: 517 | Добавил: vdovenkoinna | Дата: 03.06.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Обласне управління освіти і наукиl

  • Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz